Leuk design,

nog leukere prijs!

kantoorstoeltjes.nl

Leuk design, nog leukere prijs!

Bureaustoelen, vergaderstoelen, lunch-tafel-stoelen, fauteuils en meer

Bij Kantoorstoeltjes.nl zoekt het creatieve team altijd naar fauteuils, bureau- en vergaderstoeltjes die qua design én prijs top zijn. En prima passen in een modern kantoor of sfeervolle praktijk. Ideaal voor Reclamebureaus, tandartspraktijken en bedrijven in de financiële dienstverlening.

Designstoeltjes altijd in de sale

De stoeltjes die we bieden zijn in Europa ontworpen en in het verre oosten gefabriceerd. Waardoor de juiste mix ontstaat tussen kwaliteit, schoonheid en prijs. Ideaal voor het MKB dat een fijne werkomgeving wil en op de kosten wil letten. Hoewel veel van onze stoelen ook leuk voor thuis zijn, leveren we alleen aan bedrijven. En dus zijn de prijzen excl. BTW gepresenteerd en gelden wat voorwaarden betreft alleen wat gebruikelijk is een business-to-business relatie. Onze medewerkers zijn overigens alleen via kantoortijden bereikbaar.

Garantie

Kantoorstoeltjes.nl werkt alleen samen met beloftevolle leveranciers. Retour is mogelijk binnen 10 werkdagen. U draagt dan wel de kosten van de retourverzending. Retourneren is mogelijk via het retourformulier op de website.

naar homepagina

wilt u mooie en betaalbare stoeltjes op kantoor?

bekijk alle producten

Leuk design,

nog leukere prijs!