Leuk design,

nog leukere prijs!

Retour

Retour

Kantoorstoeltjes.nl gelooft in haar producten, prijzen en service. Desondanks kunt u teleurgesteld zijn in het ontvangen product. Als u daarom besluit het product niet te houden dan kunt u het binnen 10 werkdagen retoursturen, na deze 10 werkdagen accepteren wij geen retourgoederen meer.

U kunt uw product middels het retourformulier op de website aangeven. Zodra wij het retourformulier hebben ontvangen nemen wij contact met u op om de producten op te halen en geven wij een kostenplaatje van de retourzending. Dit is afhankelijk van het aantal en de soort producten die worden geretourneerd. U dient vervolgens uw product ongebruikt en ongemonteerd in de originele verpakking te laten, wij accepteren alleen onbeschadigde goederen. Binnen een aantal werkdagen na het ophalen zult u vervolgens uw geld terug krijgen minus de ophaalkosten van de bestelling. Retourkosten zijn dus voor eigen rekening. De retourkosten zijn vaak niet conform de verzendkosten van uw bestelling.

Defect

Kantoorstoeltjes.nl hanteert 1 jaar garantie op al haar producten. Ons garantiebeleid is een ‘geen geld terug’ beleid. Dit betekent dat wij een defect product vervangen met een product zonder defecten. Via het defect formulier kunt u uw defect indienen. Aan de hand van uw omschrijving en de daarbij horende foto’s kunnen wij kijken of we een nieuw product sturen, of dat een vervangend onderdeel sturen. Brand- en waterschade valt niet onder ons garantiebeleid. Om u snel tot dienst te kunnen zijn is het belangrijk dat u de productnaam bij u heeft, deze kunt u vinden op uw pakbon en uw factuur.

Na ontvangst van alle gegevens zullen we binnen 1 werkdag contact met u opnemen. We streven ernaar om uw klacht binnen 1 werkdag volledig af te handelen.

Retour-formulier

Defect-formulierOphaaladresAfbeeldingen van de betreffende klacht(en).
Minimaal 1 afbeelding, maximaal 5 afbeeldingen