Leuk design,

nog leukere prijs!

Kantoorstoeltjes.nl

Verzenden en retourneren

Uw order:

Tijdens werkdagen (maandag t/m vrijdag 17:00) worden orders binnen 48 uur (tenzij onvoorziene zaken voordoen) geleverd. Bij orders in de weekenden worden deze op maandag direct in behandeling genomen en ook binnen 48 uur geleverd

Verzending:

Onze artikelen worden via een pakketdienst of wegtransport bij u bezorgd. De levering geschiedt tot aan de deur. U bent zelf verantwoordelijk voor de handling binnenshuis. Een deel van onze producten worden ongemonteerd geleverd. U dient zelf het product uit te pakken en te monteren.

Verzendkosten:

Verzendkosten bij Kantoorstoeltjes.nl zijn standaard een speciale prijs van € 5,95. Deze verzendvoorwaarden geldt voor Nederland en Belgie. Voor andere bestemmingen rekenen we een marktconform tarief. Neem contact met ons op voor de verzendkosten naar het buitenland.

Retourprocedure:

Kantoorstoeltjes.nl gelooft in haar producten, prijzen en service. Desondanks kunt u teleurgesteld zijn in het ontvangen product. Als u daarom besluit het product niet te houden dan kunt u het binnen 14 dagen retoursturen. U dient dan wel gebruik te maken van het retourformulier dat u op de website kunt downloaden. Vervolgens dient u de bestelling ongebruikt, ongemonteerd en in originele verpakking binnen 28 dagen aan ons te retourneren, kosten voor het retourneren vallen naar waarschijnlijkheid hoger uit dan de verzendkosten die Kantoorstoeltjes.nl hanteert. Na 28 dagen kunnen wij geen retourgoederen meer accepteren. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Verder accepteren wij alleen onbeschadigde goederen in deugdelijke originele verpakking.

Klachten:

Stuur een mail naar retour@kantoorstoeltjes.nl. We kunnen uw klacht alleen in behandeling nemen als we de volgende gegevens van u hebben ontvangen:
1. Productomschrijving
2. Omschrijving van de klacht
3. Datum van aanschaf
4. Foto’s van de klacht
5. Uw NAW-gegevens

Na ontvangst van alle gegevens zullen we binnen 5 werkdagen contact met u opnemen. Indien nader onderzoek vereist is kunnen we vragen het product retour te sturen. Mocht de klacht gegrond zijn dan zorgen we voor een vervangend product. We streven er na om uw klacht binnen 14 dagen volledig af te handelen.

naar homepagina

wilt u mooie en betaalbare stoeltjes op kantoor?

bekijk alle producten

Leuk design,

nog leukere prijs!